Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

I need me..



I need me..

Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που είχες γίνει ένα με τον καναπέ, αγκαλιά με ένα πεντόκιλο παγωτό, με κούτες χαρτομάντηλα πεταμένα γύρω σου, το Ημερολόγιο να παίζει για χιλιοστή φορά στο DVD κι εσύ να κλαις γιατί ο Θανάσης όχι μόνο δε σου έστειλε 365 γράμματα, αντίθετα σου έστειλε ένα ξερό μήνυμα ότι χωρίζετε;;;
Καιρός να τις ξεχάσεις!

Ήρθε ο καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, να φανείς δυνατή και να σταθείς στα πόδια σου. Να θυμηθείς τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου, που τόσο πολύ αγαπάς(και αγαπούν και οι γύρω σου). Να πολεμήσεις με νύχια και με δόντια γι' αυτό που αξίζεις. Να διεκδικήσεις επιτέλους αυτά που θες εσύ, κι όχι αυτά που σου επιβάλλει ο Θανάσης(και ο κάθε Θανάσης).

Θυμήσου: Εσύ είσαι ο ήρωας στη ζωή σου..

Εσύ και κανένας άλλος. Δεν έχεις ανάγκη κανένα άντρα να σου πει ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Όταν κάποιος σου πει ότι “δεν μπορείς να το κάνεις” γύρνα και απάντησε του “δες με”. Μην αφήνεις άλλους να βάζουν όρια στα θέλω σου. Τόλμησε να κάνεις πράξη τα όνειρα σου. Το μέλλον είναι μπροστά σου. Μην αφήσεις την απογοήτευση της στιγμής να χαλάσει τα όνειρα μιας ζωής. Η ζωή προχωρά, εσύ θα μείνεις στάσιμη; Άντρες ένα σωρό.. Εσύ να 'σαι καλά! Δεν έχει σημασία αν θα πέσεις, αλλά το να ξανασηκωθείς. Και μην ανησυχείς, όταν τα καταφέρεις θα εμφανιστεί καινούριος Θανάσης. Μέχρι να βρεις τον άντρα που αξίζεις. Αυτόν που θα έχεις ανάγκη επειδή τον αγαπάς, όχι επειδή δε μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Κι ο Θανάσης θα σου λέει “σε χρειάζομαι γιατί σ' αγαπώ”, όχι “σ' αγαπώ γιατί σε χρειάζομαι”..

Γι' αυτό σήκω από τον καναπέ και κοίτα έξω απ' το παράθυρο.
Μια καινούρια μέρα ξεκινά. Εσύ θα μείνεις πίσω;










*Η επιλογή του ονόματος “Θανάσης” είναι κλεμμένη απ' το Cosmopolitan, το οποίο εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί συμβατικά το όνομα στα άρθρα του(τα cosmo girls ξέρουν τι εννοώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου