Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Celebrity Style Diaries: Rita Ora

Όπου hipster γράψε Rita

Καιρό είχα να κάνω ανάρτηση για μόδα. Το διάστημα αυτό ξεκίνησα να σχεδιάζω μια νέα σειρά αναρτήσεων, αφιερώματα στο στυλ διάφορων διασημοτήτων. Κι ενώ είχα αποφασίσει να ξεκινήσω με το απόλυτο κατ' εμέ fashion icon αυτής της περιόδου, την αγαπημένη Lana Del Rey, τελικά μετά από μια φωτογραφία(εκείνη με το βέλο) αποφάσισα να κάνω την πρώτη ανάρτηση για την Rita Ora. Η 23χρονη ξανθιά τραγουδίστρια με τη σταρένια επιδερμίδα και τα σκούρα φρύδια έχει γίνει συχνά θέμα συζητήσεων για το στυλ της και τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου που πολύ συχνά φοράει. Το στυλ της μοντέρνο και ιδιαίτερο, είναι ο ορισμός του hipster, της τάσης που σαρώνει στην Αμερική. Πολλά από αυτά που τη βλέπουμε κατά καιρούς να φοράει δε θα τα τολμούσαμε ποτέ, είναι όμως ωραίο να βλέπεις εκκεντρικά κορίτσια που εντυπωσιάζουν. Το μακιγιάζ της απλό και μοντέρνο: βασίζεται στο αγαπημένο μου pin up, με το μαύρο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη. Αυτό που μας αρέσει στη Rita είναι η σιλουέτα της. Έχει το σώμα μιας συνηθισμένης νέας κοπέλας, μέτριο ανάστημα και κανονικά για το ύψος της κιλά. Όλοι εντυπωσιάζονται με τις ιδιαίτερα αδύνατες και καλογυμνασμένες σιλουέτες της σόουμπιζ, μα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα να βλέπεις μια καλογυμνασμένη μεν, πιο υγιή δε σιλουέτα στο χώρο του θεάματος. 
Πολύ συχνά τη συγκρίνουν με την πασίγνωστη τραγουδίστρια Rihanna -δεν είναι λίγοι αυτοί που την κατηγορούν ότι την αντιγράφει. Όντως, αν παρατηρήσεις τα outfit των δύο σταρ, σε πολλές περιπτώσεις είναι σχεδόν ίδια. Η αλήθεια, όμως, είναι πως αν τις προσέξει καλύτερα υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις δύο σταρ. Ενώ η Rihanna είναι ένας χαμαιλέοντας του στυλ -πάντα δοκιμάζει κάτι διαφορετικό και πάντα πετυχαίνει- η Rita έχει το δικό της στυλ, χωρίς να πειραματίζεται ιδιαίτερα με άλλα. Το στυλ της Rihanna είναι πιο "edgy" πιο αντικομφορμιστικό θα μπορούσαμε να πούμε, ενώ η Rita στις περισσότερες εμφανίσεις της μοιάζει με teenager -μοντέρνα με μια χαριτωμενιά θα λέγαμε. Κάτι που μας αρέσει βέβαια, γιατί καμία από τις δύο σταρ δεν είναι μεγάλη(ηλικιακά τις χωρίζουν μόνο δύο χρόνια), μα η Rihanna πολύ συχνά μοιάζει πολύ μεγαλύτερη απ' ότι είναι. Εκτός αυτού, έχει την ικανότητα να φοράει αυτά τα τόσο εκκεντρικά ρούχα χωρίς να την "φοράνε" αυτά κι έτσι κάθε σύνολο μοιάζει ολοκαίνουριο -κι ας φόρεσε κάτι σχεδόν ίδιο η Rihanna πριν απ' αυτήν. Άλλωστε, κανείς δεν είπε πως στη μόδα υπάρχει παρθενογένεση..






















 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου