Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Holly Chic!!!

Αυτές τις μέρες έχω μια όρεξη για μόδα. Ίσως να φταίει και η εποχή, που είναι καιρός για δώρα και όλες οι βιτρίνες είναι στολισμένες γιορτινά και πανέμορφες. Σε αυτή την ανάρτηση επέλεξα ένα θέμα προσιτό για όλες τις γυναίκες. Και πιο συγκεκριμένα για εκείνα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μας για ένα αψεγάδιαστο στυλ που συνάδει με τη σύγχρονη μόδα..
Πως, λοιπόν, μπορούμε να ντυθούμε απλά αλλά και κομψά από το πρωί μέχρι το βράδυ με 6 κομμάτια που όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας:





Μαύρο Cigarette Παντελόνι
Θες να πάρεις ένα παντελόνι λίγο πιο επίσημο από τα αγαπημένα σου τζιν; Ε τότε ένα μαύρο παντελόνι, σε ίσια γραμμή, θα σε σώσει. Συνδυάζεται πανεύκολα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Μπορεί να φορεθεί και στη δουλειά, αλλά και στην καφετέρια. Ανάλογα με το ύφασμα μπορεί να συνδυαστεί με την περίσταση και το στυλ -μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις ένα denim μαύρο παντελόνι αν οι εμφανίσεις σου είναι επί το πλείστον casual ή πιο λεπτά υφάσματα για πιο επίσημες εμφανίσεις ή για πιο ανδρόγυνο στυλ.




Λευκό Πουκάμισο
Το πιο κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και το πιο διαχρονικό. Είναι ένα ρούχο πασπαρτού που μπορεί να μας συνοδέψει σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις ανάλογα με το συνδυασμό των υπόλοιπων ρούχων.




Μεσάτο Σακάκι(Blazer)
Προτιμήστε κάτι χρωματιστό και ιδιαίτερο. Θα αναβαθμίσει το στυλ σας αμέσως!




Εντυπωσιακά Παπούτσια
Όσο να 'ναι το παπούτσι πάντα χαρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το φετίχ των απανταχού fashionistas. Πρώτη διδάξασα η Carrie Bradshaw. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξα ένα μποτάκι επηρεασμένο από τα oxford shoes(της προηγούμενης ανάρτησης) με ένα μέτριο τακούνι που μπορεί να φορεθεί τόσο πρωί(αν δουλεύεις σε γραφείο) όσο και βράδυ.




Μια Κλασική Oversized Τσάντα
Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τις τεράστιες τσάντες μέσα στις οποίες καταχωνιάζουμε τόσα αντικείμενα όσα δεν φαντάζεται ο αντρικός νους. Φυσικά όλες έχουμε μια συγκεκριμένη τσάντα(συνήθως σε μαύρο) η οποία μας βολεύει τόσο πολύ που τη συνδυάζουμε με όλα μας τα ρούχα ασχέτως χρώματος χρώματος ή στυλ ντυσίματος.




Statement Κολιέ
Τα statement necklaces είναι το απόλυτο αξεσουάρ της φετινής σεζόν. Κι εγώ η ίδια ορκίζομαι πίστη στο δικό μου κολιέ(λουλουδάτο σαν αυτό, αλλά με γαλάζια άνθη), περιμένοντας ν' αγοράσω κι άλλο. Μπορείς να φορέσεις ακόμη και το πιο απλό T-shirt και να το αναβαθμίσεις στυλιστικά μ' ένα κολιέ-υπερπαραγωγή(συχνά φοράω γκρι T-shirt, μαύρο denim παντελόνι σε ίσια γραμμή με μαύρα μποτάκια και το δικό μου statement κολιέ -μου αρέσει πολύ η αντίθεση των λουλουδιών το χειμώνα). Το κολιέ της φωτογραφίας συνδυάζει το neon(είναι ακόμη καυτή τάση) με το glam(όσο να 'ναι η δήλωση που θέλουμε το κολιέ να κάνει πρέπει να 'χει μια λάμψη).



PS:  Θες το στυλ σου να φέρει τη σφραγίδα της μόδας του σήμερα; Πρόσθεσε ένα chevalier δαχτυλίδι στο μικρό σου δάχτυλο.

*Περισσότερη έμπνευση γι' αυτό το στυλ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου