Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

28 outfits για τον Φεβρουάριο

Καιρό έχω να κάνω μια ανάρτηση που να έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με μόδα.. Πέρσι τέτοιο καιρό ήθελα να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που είχα βρει στο MissBloom.gr, με 28 συνολάκια για τον Φεβρουάριο -όσες κι οι μέρες του μήνα- που αντιπροσώπευαν τις τάσεις της περσινής σεζόν. Λόγω φορτωμένου προγράμματος, δεν κατάφερα να γράψω σχεδόν τίποτα στο ιστολόγιό μου τον περσινό Φλεβάρη, με αποτέλεσμα να ξεχαστεί και το εν λόγω άρθρο. 
Επειδή, ως γνωστόν, η μόδα φτάνει στην Ελλάδα με μια σχετική καθυστέρηση -ίσως αργούμε να το τολμήσουμε;- κι επειδή οι εν λόγω τάσεις είναι ακόμη παρούσες σε fashion blogs και steet style φωτογραφήσεις, αποφάσισα να αναδημοσιεύσω αυτό το άρθρο φέτος. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι το άρθρο αυτό για κάποιο ανεξήγητο λόγο χάθηκε από τον ιστότοπο του.
Ευτυχώς, όμως, που είχα προνοήσει κι είχα κατεβάσει τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μου(για να είναι ευκολότερη η μαζική αναδημοσίευση). Έτσι, με ένα χρόνο καθυστέρηση, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το "comeback" 2015 της μόδας στο ιστολόγιο μου, με 28 outfits για τον Φεβρουάριο.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 



5 σχόλια:

  1. ωραιες προτασεις ολα!
    καλο σκ να εχεις γλυκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ κάποιες από αυτές τις προτάσεις θα "σκότωνα" για να τις αποκτούσα...χαχαχαχαχα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα κι εγώ έτσι νιώθω για πολλές απ' αυτές!
      Πχ αν δω λάιβ εκείνη την κάπα με τους δερμάτινους ώμους δεν ξέρω αν θα κρατηθώ να μην το κάνω το έγκλημα χαχαχαχαχαχα :ΡΡ

      Κι είναι κάποιες που μπορεί να μην με τρέλανε όλο το σύνολο, αλλά τα επιμέρους κομμάτια του ήταν τέλεια!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
      Τα πιο casual με τρέλαναν! Αλλά υπάρχουν αυτά τα επιμέρους κομμάτια όπως είπες και εσύ, που είναι υπέεεροχα <3

      Διαγραφή