Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

10 χρόνια Supernatural

EDITORIAL


Μια δεκαετία επιτυχιών κλείνει σήμερα η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Supernatural.


Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τηλεοπτικού δημιουργήματος του Eric Kripke. Κανείς δεν φανταζόταν τότε την επιτυχία και την αγάπη του κόσμου που θα γνώριζε τόσο η ίδια σειρά όσο και οι συντελεστές της(μπροστά και πίσω από τις κάμερες). Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή η ίδια σειρά θα ήταν σήμερα η μακροβιότερη σειρά με θέμα το υπερφυσικό, με φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη που περιμένουν εναγωνίως την έναρξη της 11ης σεζόν. Εκείνος ο "πιλότος" πριν από δέκα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει το πιο γνωστό, το πιο πολυσυζητημένο, το πιο αφοσιωμένο, το πιο τρελό (μερικοί ίσως θα έλεγαν το πιο τρομακτικό) fandom του διαδικτύου. Να δημιουργήσει μια παγκόσμια "οικογένεια", καθώς αυτή η ίδια σειρά μας δίδαξε ότι η οικογένεια εκτείνεται πέρα από δεσμούς αίματος. Δέκα ολόκληρες σεζόν ακολούθησαν, γεμάτες σπαρακτικά δραματικές σκηνές αλλά και απροσδόκητα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα. Τα απρόβλεπτα επεισόδια της σειράς κατέκλυσαν τις καρδιές των τηλεθεατών με μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων και τροφοδότησαν το fandom που έχει ένα gif -κυριολεκτικά- για τα πάντα ώστε να "τρελάνει" όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να γίνει ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του διαδικτύου. Και όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα μόναχα επεισόδιο πριν από 10 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν στις 13 Σεπτεμβρίου 2005.



"Saving people, hunting things, the family business"


Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί τα δέκα χρόνια Supernatural!



4 σχόλια:

  1. Ντάξει αυτό θα το αναδημοσιεύσω!!!!

    Μακάρι να τα διπλασιάσουμε Λιζάκιιι <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 20 χρόνια να κλείσουμε εμείς ακόμη θα λέμε "μας παίρνουν 1-2 σεζόν ακόμη" χαχαχαχαχαχαχα <3

      Διαγραφή
    2. (όχι να το παινευτώ, αλλά νομίζω ότι ο συνδυασμός των δύο τελευταίων εικόνων είναι το κερασάκι στην τούρτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...πάντα μας παίρνουν μια δύο σεζόν ακόμα <3

      Αχχχ όλες οι εικόνες Λιζάκι!!! Διαλεγμένες μία και μία <3

      Διαγραφή