Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Practical magic

Γητειές και ξόρκια


Αφού σας έκανα μάγισσες για το επόμενο δεκαπενθήμερο, ήρθε η ώρα να σας κάνω μικρά "δωράκια". Μαγικά ξόρκια για να τελέσει η μάγισσα μέσα σας μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Μέχρι τότε που οι πύλες του άλλου κόσμου θα κλείσουν ξανά, οι άμαξες θα μεταμορφωθούν σε κολοκύθες και οι μάγισσες του Halloween θα επιστρέψουν στη θνητή και συνηθισμένη ζωή τους. 
Άλλωστε, Halloween χωρίς μάγισσες γίνεται; Δεν γίνεται!

Μετά από μια αναζήτηση στα ιερά "βιβλία" άλλων μπλογκο-μαγισσών, ανακάλυψα μερικά ξόρκια για εσάς και για την ιστορία τρόμου που γράφουμε σε αυτό το αφιέρωμα. Επειδή, όμως, το μπλογκ έχει ταχθεί στη φωτεινή μαγεία, μην περιμένετε γκροτέσκα τελετουργικά και επιζήμια ξόρκια. Η μάγισσα μέσα σας θα πρέπει να περιοριστεί στην Glinda(όσο κι αν αγαπάμε όλοι μας την Elphaba). Έτσι τα μπλογκο-ξόρκια ξεκινούν σήμερα, ημέρα Κυριακή με το ανάλογο τελετουργικό. Τι πιο κατάλληλο από ένα ξόρκι για να σας πάει καλά η εβδομάδα. Διαβάστε το, απομνημονεύστε το, κάντε το μέρος της αποκριάτικης διακόσμησης του σπιτιού σας, γράψτε μια ιστορία με αυτό(αν δεν σας κάνω ξεφτέρια στην υπερφυσική δημιουργική γραφή σε αυτό το αφιέρωμα, πότε;), στο τσακίρ κέφι κάντε το κιόλας πράξη. Και πάντα να θυμάστε:

No good deed goes unpunished!

1 σχόλιο: